Litt om hva vi trener og hvordan

SPOR TRENING

Onsdag 13 april gikk vå årets første spor. Først gikk vi ett kort spor med en kjent gjenstand. Det gikk kjempefint. Spor 2 var et lengre spor med to gjenstander og over utallige elg møkk ruker. Hun gikk kjempefint, jobbet skikkelig, jeg trodde hun ikke kom til å klare det, men hun var kjempeflink.

Trenigshelg 12-13 februar 2011

Lydighetskurs med Gro Hauge helgen 12-13 februar 2011

Vi var på 12 timer kurs med Gro i helgen. Vi var 8 ekvipasjer. 3 border collie, 2 chodsky pes, en berner sennen, en labbetuss, en schæfer og en korthåret collie.
Første runden det var vår tur visste jeg nesten ikke hvor jeg hadde armer og bein. Vi er nybegynnere. Vi skulle selv bestemme hva vi skulle trene på, men så masse detaljer , følg med på hunden, ikke se så mye på henne, se rett frem, armene ned, vær mer aktiv .........😮  men du verden så mye jeg lærte - masse tips og raske dekk, lineføring, raske oppsitt, stå under marsj, ruta, bakpartskontroll m.m....  Utrolig at Gro hadde så bra fokus på alle ekvipasjene over så mange timer. Vi var på Drammen Hundepark sitt treningssenter. Kjempegøy!😀
Lørdag 21 08 2010
I dag har vi trent spor trening for første gang. Vi gikk såkalt slepespor hvor gjenstanden Wayli skulle finne ble slept bortover skog bunnen. Hun gikk 6 spor, og hun var kjempeflink.

29,09.10 gikk vi spor for tredje gang. Da gikk vi på et jorde. Wayli gikk 4 spor. Et slepespor som Bente gikk for oss. Så lagde Ann et litt vanskeligere spor, uten påvirkning i starten, og som dreide mot høyre- det gikk superbra. 😀 Wayli synes det er kjempemorro å gå spor, men hun liker også å trene lydighet - spesielt når det er mange pølsebiter i lomma mi. Vi trener kontakt, sitt , bli sittende, dekk , bli liggende og å komme på plass. Er veldig morro, og hun blir flinkere for vher gang, Er veldig fornøyd med henne .😀
på kurs 12 -13 mars 2011

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.08 | 11:38

Hei!
Har dere noen valpeplaner i 2018. vil gjerne ha en hvis mulig
Mvh
Ottar/Rita Hansen
tlf 91828428

...
24.04 | 21:15

hei :)
Jeg er veldig interessert i rasen og lurer på om du eller noen du kjenner har valpeplaner ? :)

...
05.08 | 00:11

Heihei!

Jeg og min samboer er veldig interessert i rasen din og lurer på om du eller noen du kjenner har valpeplaner for den nærmeste fremtid?

...
26.02 | 10:53

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE